Fransson & Nordh

Tjänster

Besvärsfri byggprocess

Vi har en bredd i vårt utbud som är unikt i Småland och som gör att ni som beställare kan känna en trygghet i att anlita oss hela vägen till överlämnandet.

Från början till slut

Redan från start oftast på tänkt byggplats hjälper vi er tillsammans med vår arkitekt att skapa en såväl funktionell som kostnadseffektiv lösning. Vi bygger bara med utvalda underentreprenörer och oftast på totalentreprenad där en projektledare följer hela processen från första kontakt till överlämnandet av färdig produkt. Det ansvar vi tar för hela byggprocessen borgar för att ni som beställare får en besvärsfri resa genom hela entreprenaden.

Bostadsbyggnation

Inga jobb är för små eller för stora.

Vi uppför individuella villor, tillbyggnad och renovering på totalentreprenad i hela Småland där vi har tillgång till både arkitekter och projektledare. I Småland är vi etablerade från Kalmar till Habo med huvudkontor i Stockaryd.

Industribyggnation​

En byggpartner att lita på.

Vi har lång erfarenhet av att jobba med industrin på höglandet och har sedan tidigt sjuttiotal varit en byggare åt sågverken på Höglandet. Vi utför både nybyggnad av industrilokaler, lager samt löpande underhåll och reparationer.

Försäkringsskador

Vi tar ansvar och har stort förtroende.

Vi är förtroendebyggare åt Länsförsäkringar och arbetar även med bolag som Folksam och IF. Att vara förtroendebyggare innebär att man ansvarar för försäkringsuppdrag som kommer in via skadejouren. Försäkringsbolaget kontaktar oss och vi utför sedan en skadereglering gemensamt med försäkringsbolaget genom att göra en kalkyl på skadan.

Solceller

Solceller är en investering för framtiden och miljön.

Vi tar hand om hela resan, inte bara installationen. Med moderna lösningar hjälper vi dig att se till att din anläggning fungerar optimalt år efter år från pålitliga solpaneler och växelriktare från de största tillverkarna.

Markarbeten

Vi utför mark och schaktarbeten med våra maskiner.

Exempel på arbeten vi utför är husgrunder, dränering av hus, 
avloppsanläggningar, schaktarbeten, gräsmattor, förarbeten till plattläggning och murning.

Murning och plattsättning

Kakel, klinkers, fasader, grunder eller öppna spisar och kakelugnar.

Vi är ett etablerat entreprenadföretag med yrkesskickliga murare som behärskar det mesta inom traditionella murnings- och plattsättningsarbeten. Vi åtar oss både nyproduktion och renoveringsarbeten, vi kan även utföra byggnation och renovering av rörspisar och skorstenar.

Vi finns på flera platser

Med oss kan du känna dig trygg genom hela arbetsprocessen. Vi finns för dig i södra Sverige. Just nu finns vi i Växjö, Vetlanda, Värnamo, Höglandet, Jönköping, Kalmar och Öland.

Vill du veta mera?

Är det dags att köra igång? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Ring oss på 0382-206 10 eller maila info@fransson-nordh.se